Skip to main content

Vacature Allround Marketing medewerker

Amsterdam / 24-32 uur per week

Good fibes only! Dat is waarvoor wij staan en elke dag willen uitstralen bij Bionana. Om dit over te kunnen brengen aan de mensen die ons nog niet kennen, zijn we op zoek naar iemand met expertise in alles wat met marketing te maken heeft.

De functie

Als Marketing medewerker heb je bij ons een diverse rol, waarin je de uitdaging krijgt om Bionana als opstartend merk klaar te stomen voor de toekomst. Dit doe je samen met het team en onze externe partners, denk bijvoorbeeld aan designbureaus, de verkooppunten en de events (festivals, sportevenement en scholen).

Daarnaast beheer je onze online website en social media accounts en ga jij ons vertellen hoe we dit nog beter kunnen neerzetten. Je geeft opvolging aan de lopende marketing projecten, denk aan de ontwikkeling van onze in-store presentatie display en de merchandising kledinglijn en bewaakt daarbij de planning. Ook ben je verantwoordelijk voor de organisatie van onze eigen trots, de Bionana Foodtruck!  Je verzorgt de planning van de events en bent het eerste aanspreekpunt, met als doel om iedereen enthousiast te maken over onze bananen en meer verkooppunten te realiseren. Dus wil je graag meer ervaring opdoen en je uitleven in het hele palet van marketing werkzaamheden, dan past deze functie bij jou.

Wat je nog meer gaat doen

 • Het opstellen en uitzetten van commerciële teksten;
 • Het binnenhalen van nieuwe verkooppunten van Bionana;
 • Het opvolgen van de merchandising line met partners;
 • Onderhouden van contacten met stakeholders;

Wat vragen wij van jou

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding;
 • Naast Nederlands heb je de Engelse taal goed onder de knie;
 • Enige opgedane marketing ervaring is prettig;
 • Je bent ondernemend, creatief en communicatief vaardig;
 • Je kan wel tegen een stootje en neemt het leven niet te serieus;
 • Je werkt gestructureerd en kan snel anticiperen op situaties;
 • Je denkt en werkt mee aan de verbetering van de marketing uitingen, alle ideeën zijn welkom en we leren graag van jou!

Ons aanbod

We bieden jou een leuke en zelfstandige baan in groeiend bedrijf, waar jij echt gewaardeerd wordt en successen samen worden gevierd. Je krijgt de ruimte om je eigen vaardigheden te ontwikkelen, je functie uit te bouwen en door te groeien. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam op de Marnixstraat. Daarnaast ontvang je van ons:

 • € 2.000 – € 3.000 afhankelijk van je ervaring (heb jij een andere zienswijze, overtuig ons)
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Flexibele werktijden, een thuiswerkdag behoort tot de mogelijkheden

Wie wij zijn

Bionana is de biologische banaan in zijn allerbeste vorm. Biologisch, lekker, en duurzaam in de bredere zin: met aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en een zo laag mogelijke ecologische footprint. We zetten ons in voor sociale gelijkheid en reducering van plastic in de keten. Er is nog een weg te gaan, maar samen maken we iedere stap groener. Het enige kromme aan deze banaan is de vorm.

Bij ons moederbedrijf  Biorey draait het om biologische AGF en alle facetten die je daarbij kunt bedenken. Biorey is een familiebedrijf en dat is voelbaar, de sfeer is laagdrempelig en transparant. Het team bestaat uit ongeveer 7 medewerkers en wij werken elke dag met passie aan de afzet van de heerlijke biologische producten van onze telers, aan de invulling van de wensen van klanten en aan de beschikbaarheid van biologische groenten en fruit voor iedereen. Elk teamlid heeft z’n eigen taken en waar nodig helpen we elkaar. Tijdens de werkzaamheden is er ruimte voor een lolletje en tussen de to do’s door nemen we tijd voor ontspanning.

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden van dit verhaal, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie op work@biorey.com. Heb je nog aanvullende vragen over de functie of wil je eens een kijkje komen nemen op ons kantoor, neem dan ook gewoon contact op!